Ajándék ötletek » Búcsúajándék ötletek

 

Búcsúajándék-átadás előtt sokszor búcsú partit is szoktak rendezni a távozó kollega, ismerős, családtag stb. tiszteletére, ahol majd átadják a búcsúajándékot. Legtöbbször valamilyen vicces dolgot, a távozó személyre igencsak jellemző karakterű ajándéktárgyat szoktak adni. Ha más okból búcsúzunk és például érzelmi kötődés van a 2 fél közt, akkor általában valamilyen képeslapot, vagy kis párban lévő amulettek egyik felét adhatunk a másiknak.

 

 

Búcsúajándék ötletek:

ötletek feltöltés alatt!

Online webáruházak búcsúzással kapcsolatos ajándék vásárlására:

 

Búcsú Ajándék Ötletek - Ajándéktárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással

Búcsú ajándék ötletek - Tárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírral
Bögre, póló, maci, egérpad, falióra, gyertya, hűtmágnes, kulcstartó, naptár, párna, puzzle, vászonszatyor és szinte bármi amire nyomtatni lehet, saját egyedi fényképekkel, hímzéssel és gravírozással!
Búcsú ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú Ajándék Ötletek - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben

Búcsú Ajándék ötletek - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben
Digitális fényképezők, videókamerák, TV-k, videók, MP3 lejátszók, mobiltelefonok, fogyasztási cikkek, informatikai készülékek, PDA-k, GPS-ek, háztartási gépek, stb., hatalmas választékú ajándékötletek.
Búcsú ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú ajándék ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak, tankönyvek, térképek, diafilmek a Libri-től

Búcsú ajándék ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak a Libri-től
Könyv ajándék az egyik legjobb ajándék ötlet. ráadásul online rendelve további kedvezményeket kaphatunk. Óriási a könyv, tankönyv, hangoskönyv, lexikon, diafilm választék.
Búcsú ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS

Búcsú ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS
A mobiltelefon örökzöld ajándék téma. A ConneXtel online shopban széles választékban és kedvezményesen juthatunk hozzá a mobil és GPS termékekhez és kiegészítőkhöz.
Búcsú ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú ajándék ötletek - Zeladon játékprogramok és konzol gépek

Búcsú ajándék ötletek - Zeladon játékprogramok és konzol gépek
Játék ajándék szinte minden alkalomra főleg fiatalabbaknak és fanatikusoknak PC-re és az összes konzolra. Akció, mese, sport, logikai, RPG, stratégiai játékok egy helyen kedvezményesen.
Búcsú ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú ajándék ötletek - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt

Ajándék ötletek - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt
Szép ajándék szinte bármely alkalomra egy eredeti zene CD, vagy film DVD. A Numero 7 online shopban hihetetlen nagy választék közül szemezgethetünk és a bolti áraknál olcsóbban.
Ajándék ötlet részletek itt...

Búcsú ajándék ötletek - Fiskars kések

Ajándék ötletek - Fiskars ajándékkések és egyebek
A márka név mindenki számára minőséget jelent. online boltjukban kések mellett egyéb ajándék lehetőséget is találhatunk.
Ajándék ötlet részletek itt...

 

Virág ajándékozással kapcsolatban tanácsokat és tippeket olvashatunk a virág és ajándék link alatt. Mire ügyeljünk átadáskor, milyen színű, számú stb. virágot vásároljunk.

Ha kölcsönre-hitelre van szükségünk, hogy ajándékot vegyünk ismerősünknek, szerettünknek, akkor a hitel és ajándék hivatkozás alatt kaphatunk néhány hasznos információt.

Amennyiben nem talált megfelelő ötletet, kérjük nézzen meg néhányat az ajándék ötletek oldal többi hasonló menüpontja alatt is.

Szívesen várunk minden jó, építő jellegű és értékes ajándékötletet a kapcsolat linken található e-mail címre. Köszönjük!

Ajándék hirdetések