Ajándék ötletek » Ajándék ötletek diplomaosztóra

 

A diplomaosztót általában a sikeres záróvizsga és a diplomamunka-szakdolgozat megvédése előzi meg. A diplomaosztó ünnepségen hivatalosan az jelenhet meg akinek a szükséges nyelvvizsgája (adott szinten) is megvan. Az államvizsga (záróvizsga) tavaszi időpontjai általában április-június körül vannak, így a diplomaosztó időpontja júniusra (20-28) vagy júliusra datálódik, az őszi záróvizsga időpontja október-december és a diplomaosztó még a Karácsonyi ünnepek előtt van. Általában talárban és kiegészítőiben (fehér kesztyű, sál, kalap) szoktak megjelenni a diplomások, melyről fényképek is készülhetnek.

 

 

Ajándékötletek diplomaosztóra:

keretezett kép az eseményről, 3D gravírozás üvegbe, papirusz oklevél, póló felirattal, karikatúra keretezve, vicces diplomás WC papír, karkötő, nyaklánc, egyéb ékszerek, böge feliratozva, ajándék könyv, ajándékkosár, feliratozott porcelán négyszögletes sapka, dögcédula feliratozva, diplomás plüssmaci, diplomaosztós ajándék bögre, díszes tollkészlet, diplomás boxeralsó, feliratozott lufi, dpilomás gyertya, fotóalbum, kulcstartó feliratozva, diplomaosztós bagolyfigura, párna feliratozva, bonbon, ajándékkosár

 

Online webáruházak diplomaosztóval kapcsolatos ajándék vásárlására:

 

Diplomaosztó Ajándék Ötletek - Ajándéktárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással

Ajándék ötletek - Tárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással
Bögre, póló, maci, egérpad, falióra, gyertya, hűtmágnes, kulcstartó, naptár, párna, puzzle, vászonszatyor és szinte bármi amire nyomtatni lehet, saját egyedi fényképekkel, hímzéssel és gravírozással!
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

Diplomaosztó Ajándék Ötletek - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben

Ajándék ötletek - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben
Digitális fényképezők, videókamerák, TV-k, videók, MP3 lejátszók, mobiltelefonok, fogyasztási cikkek, informatikai készülékek, PDA-k, GPS-ek, háztartási gépek, stb., hatalmas választékú ajándékötletek.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

diplomaosztó ajándék ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak, tankönyvek, térképek, diafilmek a Libri-től

Ajándék ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak a Libri-től
Könyv ajándék az egyik legjobb ajándék ötlet. ráadásul online rendelve további kedvezményeket kaphatunk. Óriási a könyv, tankönyv, hangoskönyv, lexikon, diafilm választék.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

diplomaosztó ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS

Ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS
A mobiltelefon örökzöld ajándék téma. A ConneXtel online shopban széles választékban és kedvezményesen juthatunk hozzá a mobil és GPS termékekhez és kiegészítőkhöz.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

diplomaosztó ajándék ötletek - Zeladon játékprogramok és konzol gépek

Ajándék ötletek - Zeladon játékprogramok és konzol gépek
Játék ajándék szinte minden alkalomra főleg fiatalabbaknak és fanatikusoknak PC-re és az összes konzolra. Akció, mese, sport, logikai, RPG, stratégiai játékok egy helyen kedvezményesen.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

diplomaosztó ajándék ötletek - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt

Ajándék ötletek - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt
Szép ajándék szinte bármely alkalomra egy eredeti zene CD, vagy film DVD. A Numero 7 online shopban hihetetlen nagy választék közül szemezgethetünk és a bolti áraknál olcsóbban.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

diplomaosztó ajándék ötletek - Fiskars kések

Ajándék ötletek - Fiskars ajándékkések és egyebek
A márka név mindenki számára minőséget jelent. online boltjukban kések mellett egyéb ajándék lehetőséget is találhatunk.
Diplomaosztós ajándék ötlet részletek itt...

 

Virág ajándékozással kapcsolatban tanácsokat és tippeket olvashatunk a virág és ajándék link alatt. Mire ügyeljünk átadáskor, milyen színű, számú stb. virágot vásároljunk.

Ha kölcsönre-hitelre van szükségünk, hogy ajándékot vegyünk ismerősünknek, szerettünknek, akkor a hitel és ajándék hivatkozás alatt kaphatunk néhány hasznos információt.

Amennyiben nem talált megfelelő ötletet, kérjük nézzen meg néhányat az ajándék ötletek oldal többi hasonló menüpontja alatt is.

Szívesen várunk minden jó, építő jellegű és értékes ajándékötletet a kapcsolat linken található e-mail címre. Köszönjük!

Ajándék hirdetések