Ajándék ötletek » Ajándék ötletek eljegyzésre

 

Az eljegyzéssel kapcsolatban manapság eléggé változatosak a szokások. Régen leánykéréskor előszőr az apától kellett engedélyt kérni és az ő beleegyezése feltétele volt a házasságnak, valamint un. kísérőgyűrűt is használtak a karikagyűrű mellé, amit a nő választott. Esküvő napján a bal kézről átkerült a jobbkézre a karikagyűrű. Manapság a kísérőgyűrű helyett pl. medált is adhatnak, vagy valami más ajándékot. A másik forgatókönyv, hogy a férfi kiváláasztja (ha lehet titokban) az eljegyzési gyűrűt ami aranyból szokott lenni (kisebb, pl kővel díszített, de nem karika!) és ezzel lepi meg a nőt, majd utána kiválasztják közösen az arany karikagyűrűt, és próbálnak, hogy mindkét félnek tetszen.
A kérést célszerű meglepetésszerűen, vamailyen romantikus helyen elkövetni, vagy romantikus vacsora közben, vagy pl. nyaralás alatt. A gyűrűt is érdemes frappánsan átadni a hölgynek, például ajándékba vett parfűm kupakjába, vagy pezsgőspohárba stb.

 

 

Ajándékötletek eljegyzésre:

virág, ékszerdoboz, Feltöltés alatt!

 

Online webáruházak eljegyzéssel kapcsolatos ajándék vásárlására:

 

Eljegyzési Ajándék Ötletek - Ajándéktárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással

Ajándék ötletek - Tárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással
Bögre, póló, maci, egérpad, falióra, gyertya, hűtmágnes, kulcstartó, naptár, párna, puzzle, vászonszatyor és szinte bármi amire nyomtatni lehet, saját egyedi fényképekkel, hímzéssel és gravírozással!
Eljegyzés ajándék ötlet részletek itt...

Eljegyzési Ajándék Ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak, tankönyvek, térképek, diafilmek a Libri-től

Ajándék ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak a Libri-től
Könyv ajándék az egyik legjobb ajándék ötlet. ráadásul online rendelve további kedvezményeket kaphatunk. Óriási a könyv, tankönyv, hangoskönyv, lexikon, diafilm választék.
Eljegyzés ajándék ötlet részletek itt...

 

Virág ajándékozással kapcsolatban tanácsokat és tippeket olvashatunk a virág és ajándék link alatt. Mire ügyeljünk átadáskor, milyen színű, számú stb. virágot vásároljunk.

Ha kölcsönre-hitelre van szükségünk, hogy ajándékot vegyünk ismerősünknek, szerettünknek, akkor a hitel és ajándék hivatkozás alatt kaphatunk néhány hasznos információt.

Amennyiben nem talált megfelelő ötletet, kérjük nézzen meg néhányat az ajándék ötletek oldal többi hasonló menüpontja alatt is.

Szívesen várunk minden jó, építő jellegű és értékes ajándékötletet a kapcsolat linken található e-mail címre. Köszönjük!

Ajándék hirdetések