Ajándék ötletek » Ajándék ötletek névnapra

 

Világszerte nem sok helyen ünneplik a születésnap mellett a névnapot. Magyarországon kívül Bulgáriában, Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Finnországban, Görögországban, Lettországban, Lengyelországban, Oroszországban, Skandináviában, Szlovéniában és Svédországban ünneplik és nem mindenhol egyformán. Angol ajkúaknál nem jellemző. A névnap ünneplése eredetileg a keresztény katolikus egyház országaiból származik nagyjából a középkor óta és a katolikus templomok szentjeinek és mártírjainak megemlékezésére történt. Kezdetben a csecsemők többnyire az ő nevüket vették fel. Érdekes módon a születésnapot viszont pogány szertartásnak tartotta az egyház, de persze mára már elvesztette a régi vonatkozásait.

 

 

Ajándékötletek névnapra:

képeslap, díszgyertya, névvel hímzett törölköző, 3D gravírozás üvegbe, egyedi bögre-hűtőmágnes-kulcstartó-póló-maci-egérpad-naptár-puzzle-párna-vászonszatyor, gravírozott névjegykártyatartó-cigarettatartó-zippo, egyei öngyújtó, Feltöltés alatt!

 

Online webáruházak névnappal kapcsolatos ajándék vásárlására:

 

Névnapi Ötletek - Ajándéktárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással

Ajándék ötletek névnapra - Tárgyak egyedi fotóval és gravírozással
Bögre, póló, maci, egérpad, falióra, gyertya, hűtmágnes, kulcstartó, naptár, párna, puzzle, vászonszatyor és szinte bármi amire nyomtatni lehet, saját egyedi fényképekkel, hímzéssel és gravírozással!
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi Ötletek - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben

Ajándék ötletek névnapra - Műszaki ajándékok az Árukereső-ben
Digitális fényképezők, videókamerák, TV-k, videók, MP3 lejátszók, mobiltelefonok, fogyasztási cikkek, informatikai készülékek, PDA-k, GPS-ek, háztartási gépek, stb., hatalmas választékú ajándékötletek.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi ötletek - Könyvek, lexikonok, szótárak, tankönyvek, térképek, diafilmek a Libri-től

Ajándék ötletek névnapra - Könyvek, lexikonok, szótárak a Libri-től
Könyv ajándék az egyik legjobb ajándék ötlet. ráadásul online rendelve további kedvezményeket kaphatunk. Óriási a könyv, tankönyv, hangoskönyv, lexikon, diafilm választék.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS

Ajándék ötletek - ConneXtel mobiltelefon, smartphone és GPS
A mobiltelefon örökzöld ajándék téma. A ConneXtel online shopban széles választékban és kedvezményesen juthatunk hozzá a mobil és GPS termékekhez és kiegészítőkhöz.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi ajándék ötletek - Zeladon játékprogramok és konzol gépek

Ajándék ötletek névnapra - Zeladon játékprogramok és konzol gépek
Játék ajándék szinte minden alkalomra főleg fiatalabbaknak és fanatikusoknak PC-re és az összes konzolra. Akció, mese, sport, logikai, RPG, stratégiai játékok egy helyen kedvezményesen.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi ajándék ötletek - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt

Ajándék ötletek névnapra - Numero 7 CD, DVD és VHS online zenebolt
Szép ajándék szinte bármely alkalomra egy eredeti zene CD, vagy film DVD. A Numero 7 online shopban hihetetlen nagy választék közül szemezgethetünk és a bolti áraknál olcsóbban.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

Névnapi ajándék ötletek - Fiskars kések

Ajándék ötletek névnapra - Fiskars ajándékkések és egyebek
A márka név mindenki számára minőséget jelent. online boltjukban kések mellett egyéb ajándék lehetőséget is találhatunk.
Névnapi ajándék ötlet részletek itt...

 

Virág ajándékozással kapcsolatban tanácsokat és tippeket olvashatunk a virág és ajándék link alatt. Mire ügyeljünk átadáskor, milyen színű, számú stb. virágot vásároljunk.

Ha kölcsönre-hitelre van szükségünk, hogy ajándékot vegyünk ismerősünknek, szerettünknek, akkor a hitel és ajándék hivatkozás alatt kaphatunk néhány hasznos információt.

Amennyiben nem talált megfelelő ötletet, kérjük nézzen meg néhányat az ajándék ötletek oldal többi hasonló menüpontja alatt is.

Szívesen várunk minden jó, építő jellegű és értékes ajándékötletet a kapcsolat linken található e-mail címre. Köszönjük!

Ajándék hirdetések