Egyedi ajándékok - DNA11

" Az életből fakad a művészet " - hangoztatják szlogenüket az ötletgazdák.

 

Igazán egyedi ajándék kép formájában a génjeink feltérképezéséből. A 2 kanadai fiatalember hatalmas sikert könyvelhet el szabadalmaztatott ötletük megvalósításából, többek közt a "Helyszínelők" c. filmsorozatban is láthattunk ilyen DNS-portrékat, melyek segítségével nyomoztak a filmben. Mára már a világ több mint 50 országába kézbesítik műhelyükből a megrendelők DNS-éből nyert portrékat, így hazánkból is megrendelhető egyedi ajándék céljából...

Hogyan működik?

A cég weboldalán a vásárló kiválasztja a neki tetsző színkombinációt, majd megteszi rendelését. Ezek után a cég küld egy mintagyűjtő csomagot használati utasítással, mellyel a szánk belső faláról kell mintát venni, amit vissza kell küldeni. Ők kinyerik a mintából a DNS-ünket és előállítják belőle a portrét a már előre kiválasztott színskálával és akár háttérvilágítással is. Legvégül elküldik nekünk a kész portrét.

További egyedi ajándékok tőlük

A DNS portré mellett lehetőség van ujjlenyomat és ajak portrét rendelni. A Procedúra hasonló rendelésnél: színválasztás, mintaküldés és portréküldés.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A rendeléshez angol nyelvtudás ajánlatos. Maga az oldal elérhető a www.dna11.com linken keresztül. Ajánlják évfordulókra, esküvőkre, születésnapokra, céges ajándék alkalmával stb.
A DNS portré személyre szabhatóan és egyszerűen megrendelhető honlapjukon, ahol az 5 féle konfiguráció, 25 féle szín, 3 féle méret, 3 féle keret, és a 2 fajta egyéb opció közül lehet választani. Végül a "Checkout"-ra klikkelés után, megadva saját és hitelkártya adatainkat megtörténik a vásárlás és küldik a mintavételezőket. A DNS portrék 343€-tól kezdődnek.
Hasonló módon az ujjlenyomat portré megrendelés188€-tól, és az ajak portré pedig 252€-tól elérhető.

Jellemzők

Amit ők ajánlanak minden megrendelőnek vásárlás után és egyéb jellemzők:

  • 100% megelégedési és visszafizetési garancia
  • 20% pénzmegtakarítás további alkotások vásárlásakor
  • Ingyenes házhozszállítás
  • Az ár tartalmaz minden adót és vámot
  • Biztonságos internetes vásárlás
  • Vásárlási lehetőség PayPal és a többi főbb hitelkártyákkal.

Ajándék hirdetések