Egyedi ajándékok - Feldobox élmény ajándék

 

A Feldobox egy eredeti ajándék-utalvány koncepció, mellyel felejthetetlen élményt adhat. Az ajándékok 4 tematika köré szerveződnek: Szabadidő, Wellness, Üdülés és Gasztronómia. A Feldobox ötletes és egyszerű. Az igényes ajándékcsomagban egy katalógus található, mely bemutatja a programlehetőségek széles skáláját, valamint egy kupon, mely a bemutatott programok bármelyikére érvényes. A megajándékozott maga választja ki a katalógusból kedvenc programját, lefoglalja a kiválasztott partnernél, és a megbeszélt időpontban a helyszínen átadja a kupont. A „Kalandra fel!” dobozban 60 változatos program (versenyautózás, vitorlázás, mászás, siklóernyőzés, golfozás, búvárkodás, bungee jumping, stb.) közül lehet választani.

Egyedi ajándék - Wellness: Jóga Egyedi ajándék - Üdülés: Kasztélyszállás Egyedi ajándék - Kaland: Kötelékrepülés Egyedi ajándék - Gasztronómia

 

A „Kényeztetés” doboz 65 programja tartalmaz arc és testkezeléseket, különböző masszázsokat, fodrászatot, sőt a megajándékozott még jóga- és táncórákat is vehet. A „Meghívás egy kastélyba” időutazást kínál egy szép hazai kastélyban vagy kúriában (12 szálló közül választhat). A „Világ Zamatai” 25 autentikus étterembe invitál, amíg „Ínyencek Asztala” nevű ajándékkal egy csúcskategóriás étterembe juthat le. Az „Adrenalin ”doboz pedig a garantáltan szívdobogtató élmények világába hív. A Feldobox legújabb termékei: „Wellness Üdülés” mely igazi Kikapcsolódás csomag wellness programokkal (15 hotel közül választhat), „A Bor Világa” mellyel 40 borprogram közül választhat, aki kapja. Tapasztalt borászok tárják fel Ön előtt a borkészítés rejtelmeit pincék hűvösében, és kitűnő borokat kóstolhat ínyenc vacsorák közben, vagy akár profi borkurzus résztvevőjeként.

Egyedi ajándék - Tandemugrás Egyedi ajándék - Frissítő Gyógymasszázs Egyedi ajándék - Búvárkaland a Dorogi tóban Egyedi ajándék - Bőséges vacsora egy autentikus étteremben

 

Nincs még hobbija? Most rátalálhat „HOBBI” doboz segítségével, amellyel 45 szabadidős program és tanfolyam közül választhat. A Feldobox a vegyes tematikájú kollekciója az Ajándékkártyák, amik már 5000 Ft-tól kaphatóak, így praktikus megoldást nyújtanak, ha nem akar tévedni: aki Fantázia, Harmónia, vagy Energia ajándékot kap, maga választhat, hogy utalványát wellness, szabadidős, vagy gasztronómiai élményre váltja be. A Feldobox egy különleges ajándék ötlet, Eredetiségénél fogva emlékezetesebb is a megszokott ajándékoknál. Kiváló mind a személyes, mind az üzleti ajándékozás terén.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

Online rendelés: www.feldobox.hu
Telefonos rendelés: 061-786-56-70


Személyes vásárlási lehetőség országszerte közel 70 viszont-eladónknál. Részletekért keresse fel a Feldobox honlapját.

Jellemzők

Amit a készítő hirdet a honlapján:

  • A választás szabadsága

  • Ajándékok 5 000 - 50 000 Ft-ig

Ajándék hirdetések