Egyedi ajándékok - Szivárvány Meglepi

 

Egyedi ajándékkal szeretnél meglepni valakit?
Esküvőre készülsz és jól jönne egy profi segítség?
Szülinap van a családban és nincs semmi ötleted?
Szeretnéd magad vagy barátod meglepni egy örök emlékű fotózással?
Régóta kutatsz egy könyv után, de nem találod?

A Szivárvány Meglepi személyre szabott, különleges meglepetéseket kínál mindenkinek! Ha már unod az örökös fejtörést, ha már eleged van a sablon ajándékokból, ha úgy gondolod, hogy az ünnepelt tényleg megérdemel valami igazán személyre szóló meglepit!

Egyedi Ajándék - Személyre Szóló Ajándékok Egyedi Ajándék - Happy Box Ajándékcsomag Egyedi Ajándék - Különlegességek Egyedi Ajándék - Kismamáknak

 

A Szivárvány Meglepi néhány főbb szolgáltatása:
1. Személyre szóló ajándékok: Szülinapra ne csak bögrét adj csokival, ez már unalmas! Profi nyomdászok segítségével bármit elkészítenek Neked, amit az ünnepelt nevével szeretnél ellátni: vicces névjegyek, romantikus plakát, személyre szóló újság tele vicces és megható történetekkel és képekkel.

2. Az igazi happy-box: Ugye Te is kaptál már olyan csomagot, ami telis-tele volt mindenféle igazi, Neked szóló kinccsel? Minden egyes darabja Rólad szólt, Neked válogatták, tele volt érzelemmel és kedvességgel? Mindenki tudja, hogy egy ilyen személyes jellegű ajándéknál kevés szívhez szólóbb van, csak éppen kitalálni és összerakni roppant nehéz!

3. Különlegességek: Személyre szóló, vicces, megható és felejthetetlen meglepetések, város felforgató hangulat egy dübörgő, lenyűgöző limuzin-partyval és olyan egyedi gyűrűpárna, vendégkönyv, dekorációs kellékek elkészítése, amelytől a menyasszony valóban egyedi lesz! És, hogy ne csak a lánybúcsú maradjon különleges, az esküvő előtti 14-10-7 napra is olyan meglepetést kap a menyasszonyt, ami után az összes többi irigykedni fog!

Egyedi Ajándék - Babazsúrra Egyedi ajándék - Hajókázás Egyedi ajándék - Portréfestés Egyedi ajándék - Önbizalomépítés

 

4. Kismamáknak: Babát vár a legjobb barátnőd, testvéred, kedvesed és szeretnéd, ha egy szívhez szóló eseménnyel koronázódnának meg az utolsó izgalmas heteket? Nem csak a kedves kis meglepetésekkel, megható ajándékokkal lesz meglepve a kismama, hanem profi fotós segítségével az élmény örökre megmarad! Ha pedig csak valami kikapcsoló, kifejezetten kismamáknak szóló ellazítós, feltöltődős ajándékot keresel, akkor már meg is találtad: kismama masszázs a legjobb megoldás!

5. Babazsúrok: Bármilyen témára felépülő a babazsúrok, legyen az akár Thomas a gőzmozdony, akár Micimackó, akár a régi idők klasszikus meséi.

6. Hajókázás: Nem kell minden meglepi bulinak otthon, a négy fal között zajlania! Hangulatos hajókázással egybekötött szülinapozás, osztálytalálkozó, ballagási ünnepség, vagy amit csak szeretnél, minden megoldható!

7. Portréfestés: Különleges ajándék, hiszen manapság már csak fényképeket készítenek, és nagyon kevés ember mondhatja el, hogy egy remek festő/grafikus készített róla portrét. Nagyszerű meglepetés esküvőre az ifjú párnak, vagy a szüleidnek a házassági évfordulójukra, esetleg a nagypapi 75. szülinapjára!

 

 

Elérhetőség és vásárlás

További részletek és szolgáltatások a Szivárvány Meglepi hivatalos oldalán megtekinthetők: www.szivarvanymeglepi.com


Náluk nincsenek fix árak, itt a megrendelő dönti el, hogy mennyit tud és szeretne a meglepire szánni!

Jellemzők

Amit a Szivárvány Meglepi hirdet a honlapján:

  • A választás szabadsága

  • Egyedi pénztárcakímélő árpolitika

Ajándék hirdetések