Extrém ajándékok - Flytandem Tandemugrás

 

Egy menő, eredeti ajándék kéne egy barátod 18./25./40. stb. szülinapjára? A nagyid most lett 80 és nem tudod, minek örülne? Meg szeretné lepni párját az évfordulójukon? Egy felejthetetlen csapatépítést szervezne alkalmazottjainak?

Ajándékozza meg barátait, szeretteit, alkalmazottait ajándékutalvánnyal. A tandemrepülés igazi eredeti ajándék és az élmény garantáltan egy életre szól! Az ajándékkupon árában benne van fotószolgáltatásunk is, így az átélt élményt otthon újra felidézhetik néhány kép és egy rövid video segítségével.

A repülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a motoros siklóernyő felépítésével, a repülést befolyásoló tényezőkkel és a starthoz szükséges információkkal. Motoros repülésnél vízszintes talajról startolunk. Ilyenkor a pilóta és utasa futással gyorsítja fel az ernyőt a felszálláshoz szükséges 25km/h sebességre. Amiben természetesen a motor 33 lóereje segít minket. A rövid, kb. 20 m-es futás után lágyan a levegőbe emelkedünk és madártávlatból csodáljuk meg a Dunakanyart, hazánk egyik legszebb táját. A környező hegyek, a kanyargó Duna és az elterülő kis falvacskák gyönyörű összhangját csodálhatjuk meg.

Extrém ajándék ötlet - A várnál Extrém ajándék ötlet - Árvízkor2 Extrém ajándék ötlet - Árvízkor Extrém ajándék ötlet - Az ernyő
Extrém ajándék ötlet - Duna felett Extrém ajándék ötlet - Duna-i Extrém ajándék ötlet - Kanyarulat Extrém ajándék ötlet - Leszállás

 

A repülés időtartama 25 perc, de igény esetén természetesen hosszabban is tudunk repülni! Szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást. Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal videó kamerát és távcsövet.

A siklóernyőzésről

A siklóernyőzés körülbelül 25 éves múltra tekint vissza. Az első siklóernyősök bátor ejtőernyősök voltak, akik normál ejtőernyőjükkel ereszkedtek le a hegyről. Mára a technika sokat fejlődött. A mai csúcsernyőkkel motor nélkül is több száz kilométeres távok megtétele lehetséges a felfelé szálló meleg légáramlatoknak, úgynevezett termikeknek köszönhetően. Háti motorral pedig szinte végtelenek a lehetőségek. Csak egy sík terepre és némi futásra van szükség az elemelkedéshez. 2007-ben egy bizonyos Bear Grylls nevű kalandor speciális hátimotorjával átrepülte a Föld legmagasabb hegyét, a Mount Everestet. Ramón Morillas pedig 2009-ben 1000 km repülés után az Atlanti óceánban található Kanári szigetekhez tartozó Lanzarotén landolt. A mutatványhoz 14 órára és 68 L üzemanyagra volt szükség. Egy profi siklóernyős pilótával mindenki átélheti a repülés szabadságát.

Extrém ajándék ötlet - Mosoly2 Extrém ajándék ötlet - Mosolygós Extrém ajándék ötlet - Start Extrém ajándék ötlet - Szántó2
Extrém ajándék ötlet - Szántó felett Extrém ajándék ötlet - Széljelzővel Extrém ajándék ötlet - Vár Extrém ajándék ötlet - Várral

 

Fontos információk

Bárki repülhet a Flytandemmel, aki képes lefutni 20 m-t sík terepen. Az élményben sajnos nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya meghaladja a 100 kg-ot. A programon való részvétel alsó korhatára 12 év. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, annak a szülők hozzájárulása szükséges, és az, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A siklóernyőzés részleteiről és további információkról a következő oldalon olvashatunk: www.flytandem.hu oldal alatt.
E-mail: és telefonszám: 0620-231-0634.

Siklóernyőzésre egész évben van lehetőség. Külön kérés esetén motor nélküli repülés is lehetséges. A motoros repülés ára 18.900 Ft, a hegyről induló repülés ára pedig 15.000 Ft.

Jellemzők

Amit a Flytandem hirdet magáról:

  • A repülés ára tartalmazza az utasról készült képeket és egy HD minőségű videót.
  • A 7. repülés ingyenes.
  • Fizetés átutalással is.
  • Profi kiszolgálás, nemzetközi színvonalú tandempilóták.

Ajándék hirdetések