Kreatív ajándékok itthon

Kreatív ajándékok gyűjteménye hazánkból.

Kreatív ajándékok itthon

 

 

Kreatív Ajándék - Ajándéktárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással

Kreatív Ajándékok - Tárgyak egyedi fotóval, hímzéssel és gravírozással
Bögre, póló, maci, egérpad, falióra, gyertya, hűtmágnes, kulcstartó, naptár, párna, puzzle, vászonszatyor és szinte bármi amire nyomtatni lehet, saját egyedi fényképekkel, hímzéssel és gravírozással!
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Memóriajáték

Kreatív memóriajáték ajándék!
A klasszikus "felfordítós" memóriajáték a modern technika segítségével új köntösbe bújtatott és személyre szabott értelmet kapott. Családi, céges és egyéb más alkalmakra is tökéletes ajándék lehet.
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Fényképes tüköróra ajándék

Kreatív fényképes tüköróra ajándék!
Tükörből készült órák egyedi felirattal, fényképpel, grafikával mely megörökíti a felejthetetlen pillanatokat és különleges alkalmakat –az órák ettől válnak egyedivé.
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - MISO Frames személyre szóló animációs filmek

Kreatív személyre szóló animációs filmek ajándékba!
A régi és új fényképeink életre kelnek a MISO Frames csapata segítségével. Ízléses és valóban egyedi animációs film készül a képeinkből, mely kellemes emlékeket hozhat újból felszínre..
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - PortréFestmény

Kreatív festmények, portrék és aktok ajándékba!
Egyedi születésnapi, esküvői, karácsonyi (és szinte bármilyen alkalomra) ajándék lehet bárki számára. Olajfestmények, protréfestmények, grafikák, tájképek, csendéletek, életképek, bibliai festmények, aktok és különleges festmények. Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Fotó Portré

Kreatív portré ajándék!
Szabad kézzel rajzolt portrék fénykép alaján. A modern digitális technika visszaalakul kreatív és egyedi klasszikus művészetté. Az utcán eltöltött hosszas várakozás helyett már otthon megvárhatjuk, hogy elkészüljön portrénk. Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Festmény és Portré

Kreatív festmény és portré ajándék!
Egyedi festett és rajzolt alkotások. Portrék akár különleges torzított formában, természeti képek, valamint absztrakt, elvont dekoratív képek készítése hagyományos és egyedi módon Értékes ajándékok lehetnek különböző alkalmakra. Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska

Kreatív kulcsos bicska ajándék!
Remek kis kreatív találmány, mellyel kulcstartónk egyedivé tehető és ajándékozható. Első ránézésre bicskának tűnik az eszköz, de belül egy nagyon praktikus kulcstartó, ráadásul művészien szép is!
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Neoprém Sörsapka

Kreatív neoprém sörsapkák!
Sör imádók számára kötelező! A kiváló hőszigetelő tulajdonságú neoprém anyagból készült tok sörösdobozra, sörösüvegre egyaránt ráhúzható. A tok mintázható, így egyedi ajándék és reklámfelület is lehet!
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Pénztárca és Bankkártyatartó

Kreatív egyedi pénztárca!
Nagyon praktikus, hasznos és kényelmes eszköz, hogy tároljuk a pénzünket és bankkártyánkat. Bárkit meglephetünk ezzel az egyedi ajándékkal, mely egy gombnyomásra kiadja tartalmát.
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Tök lámpa Ajándék

Kreatív töklámpa ajándék!
Hihetetlen szép és egyedileg készült kézműves töklámpák melyek nem csupán világítási funciót töltenek be, hanem ennél sokkal többet, életet visznek az adott helyiségbe. Garantáltan meglepetést okozó ajándék!
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Torta fotó

Kreatív ehető fényképes torta ajándék!
Egy viszonylag újkeletű torta díszítési technikával szinte tetszőleges képet kiválasztva ehető fotódíszt készíttethetünk az ajándék tortára bármilyen alkalomra, akár fotóminőségben is! Kreatív és egyedi egyben.
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándék - Élethű Babák

Kreatív élethű babák ajándékba!
Élethű babák vinylből vagy szilikonból, esetleg porcelánból. Akár fénykép alapján is elkészíthetők egyedi kézműves festéssel: a baba mindörökké fiatal marad!
Kreatív ajándék részletek itt...

Kreatív Ajándékok - Jelentkezés

Tedd közzé Te is kreatív ajándékodat!
Hírdesd kreatív ajándékaidat az oldalon, hogy mindneki megismerje!
Jelentkezz itt!

 

Ajándék hirdetések