Kreatív Ajándékok - Kulcsos Bicska

 

Hamar Zoltán Genius Európa ezüstérmes feltaláló zsűrizett iparművészeti termékeit vásárolhatja meg itt, amely minden, és tényleg !minden! korosztálynak, és nemnek praktikus, aranyos, és egyedi ajándék.
Praktikusságáról meggyőződhet úgy, hogy megvásárolja, és ha úgy érzi, jobban szereti a kulcskarikát, akkor 1 hónapon belül visszatérítik az árát, csak a postaköltséget kell a vevőnek állnia.

Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 1 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 2 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 3 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 4

 

Ez egy új magyar találmány, ami egyelőre csak Magyarországon, csak a készítőnél kapható, aki a hivatalos gyártó, és forgalmazó, ezért bármilyen egyedi ötlete kérése van, az megvalósítható. Lehetnek őrült ötleteket és hozott anyagból is elkészülhetnek az ajándékok.
Ezeken a képeken néhány közkedveltebb példány látható, de ez csak töredéke a kézműves vásárokban már eladott daraboknak.

Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 5 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 6 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 7 Kreatív Ajándék - Kulcsos Bicska 8

 

A Kulcsos Bicska a kulcskarika kiváltására jött létre, annak negatív oldalait veti félre, nem csörög, nem lyukasztja ki a zsebet, és nem kell jelölgetni a kulcsokat, hogy mi hova tartozik, mivel itt sorban egymás után, könnyen megjegyezhetően helyezkednek el a kulcsok.
A faanyag Erdélyből származik kemény gyümölcsfákból, rozsdamentes SzSz acél alapra kerül. A csavarhüvelyt esztergályos készíti. Másolásvédett.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

További részletek a készítő oldalán a www.kulcsosbicska.eu webcímen olvashatók.

A kulcsos bicska ajándéktárgyak ára a bonyolultságtól és kivitelezéstől függően 1 500- 21 000 Ft között mozog.

Jellemzők

Néhány tudnivaló az ajándéktárgyról:

  • Egyedi, kézzel készített termék
  • Nem sérti fel a zsebet
  • Egyedi díszítés is lehetséges (drágakövek, medálok, minták beágyazása és gravírozás, stb.)
  • Többféle és egzotikus és hagyományos anyag választás
  • 3 hónap garancia és karbantartás

Ajándék hirdetések