Kreatív Ajándékok - Hobbi lakberendező tanfolyam - Részvételre jogosító ajándékkártya

 

A lakberendező tanfolyam tökéletes ajándék annak, akit mindig is érdekelt a lakberendezés, és szereti a harmonikus otthont. Praktikus ajándék, ha közeledik az építkezés, felújítás, vagy szeretné átalakítani otthonát. Annak is hasznos ajándék, akinek lakberendezési tanácsokra, kivitelezési tippekre van szüksége, hogy ne kövessen el drágán kijavítható hibákat lakásfelújítás, átalakítás, építkezés során.

 

Kreatív Ajándék - Lakberendezés 1 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 2 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 3 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 4

 

Szeretne maradandó ajándékot adni?

A lakberendező tanfolyamon, tanácsadáson olyan ötleteket, szakmai tanácsokat kaphat, amelyeket egy életen át fel tud használni otthona kialakításához, átalakításához, dekorálásához. Ne járja a boltokat, ajándékozzon személyes és inspiráló hobbi lakberendezési kurzust, annak, aki fontos Önnek.

 

Kreatív Ajándék - Lakberendezés 5 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 6 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 7 Kreatív Ajándék - Lakberendezés 8

 

Válassza az elektronikus eAjándékkártyát, amelyet a számlára történő befizetés után pár órával megkaphat, eldöntheti mi legyen a szövege, majd ki tudja nyomtatni és átadni annak, aki Önnek kedves.
Ajándékot vásárolni könnyű, de olyat ajándékozni, aminek igazán örül is az ünnepelt nagyon nehéz!

 

 

 

Elérhetőség és vásárlás

www.lakberendezotanfolyam.hu
E-mail:
Telefon: 06-20/343-2440

A választható lakberendezési tanácsadás és tanfolyam ajándékkártya ára időintervallumtól függően 15 000 - 36 000 Ft között mozog.

Jellemzők

Néhány tudnivaló az ajándékutalványról:

  • Számos képzési időpont
  • Igényes, névre szóló, személyes üzenettel kiegészíthető
  • Nem szerepel rajta az összeg, így az ár titok marad az előtt, aki az ajándékot kapja
  • A megajándékozott maga választhat időpontot és helyszínt
  • Bármely korcsoport minden tagjának rajztudástól és korábbi ismerettől függetlenül
  • Egy évig érvényes
  • Postázása belföldön ingyenes
  • Átruházható, de vissza nem váltható

Ajándék hirdetések