Kreatív Ajándékok - MISO Frames személyre szóló animációs filmek

 

A MISO frames oldalán papírképekből készített kreatív és személyre szóló animációs filmet rendelhet. A filmek valóban személyre szólóak, mert a papírképek ténylegesen megelevenednek a vásznon, nem unalmas képáttűnésekkel váltják egymást. Maradandó élményt nyújt a film mindenkinek, legyen szó esküvőről, születésnapról, évfordulóról, vagy akár munkahelyi rendezvényről.

 

Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 1 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 2 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 3 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 4

 

Az esküvőn a rövidfilm az ifjú pár eltelt éveibe enged bepillantást a násznép számára a lagzi forgatagában. A csecsemőkortól az esküvőt megelőző hónapig készült fotókból készítjük a pár számára a meglepetés filmet, amely nem dokumentumfilm, hanem a buli hangulatához illő vidám alkotás.

 

Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 5 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 6 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 7 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 8

 

Az animációs film könnyed stílusával nyeri meg nézőit, amely félúton van a humoros és művészeti alkotás közt. Igazán szép és kreatív ajándék, nem csak az ifjú pár, de a rokonok, barátok – az egész násznép számára!
A diavetítés során gyakran unatkoznak azok, akik nem, vagy csak felületesen ismerik a kép szereplőit. A MISO frames vetítésein mindenki garantáltan élvezi a filmet! Míg egy kép megfestéséhez színekre van szükség, addig a MISO filmek elkészítéséhez fotókra.

 

Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 9 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 10 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 11 Kreatív Ajándék - MIZO frames animációs filmek 12

 

Az animációs filmek mindig a kapott képanyagból indulnak ki, nem pedig egy előre kitalált sémába illeszkednek. (A mellékelt képek pillanatképek a már elkészült filmekből.) Minden kérdésre szívesen válaszolunk, minden ötletre nyitottak vagyunk!

 

 

Elérhetőség és vásárlás

Látogassa meg a www.animaciosfilm.hu oldalát, ahol megtekinthetők a már elkészült filmek részletei. Megismerheti az alkotókat és a kivitelezésről is többet megtudhat!

Az árak a fotók minőségétől, a tervezett film hosszától függően 30 000 és 70 000 forint között szoktak változni.

Jellemzők

Néhány tudnivaló amit a MISO Frames hirdet:

  • Egyéni kérések teljesítése
  • Animációs videó elkészítése határidőre
  • Új szolgáltatás az esküvői programok közt
  • Könnyű kivitelezés

Ajándék hirdetések