Kreatív ajándékok - Portré ajándékozás

 

Fénykép alapján, szabadkézzel rajzolt portrék nagyon kedvező áron!

Sokszor nehéz helyzetben vagyunk, hogy vajon mit ajándékozzunk. Mindenki örömét leli egy olyan ajándékban, ami ilyen vagy olyan módon belopja magát az ember szívébe. Akármelyik fotódról grafikát (ceruzarajzot, tollrajzot vagy krétarajzot) készít a "Sz"Portré - legyen az akár a legjobb képed, gyermekportré, esküvői kép, a kedvenc háziállatod, a szeretett otthon, vagy csak életkép egy emlékezetes pillanatról. Nagyszerű meglepetés esküvőre az ifjú párnak, vagy a szüleidnek a házassági évfordulójukra, esetleg a nagymami 80. szülinapjára!

 

Kreatív Ajándék - Portré 1 Kreatív Ajándék - Portré 2 Kreatív Ajándék - Portré 3 Kreatív Ajándék - Portré 4

 

A megrendelések országosan küldhetők. A rajz postai utánvéttel és elsőbbségi küldeményként pár nap alatt eljuthat bárkihez a kívánt határidőre, biztonságos borítékban, ill. papírhengerben a nagyobb rajzok esetén. Egyedi méretű képek is elkészíthetők, kívánság szerint! Kérésre az elkészült rajz e-mailben is kérhető, s így lehetőség van a több példányban való előhívatásra!

A rajzok méretét a megrendelő szabja meg, lehet A/5, A/4, A/3, A/2, 10x15 stb. Természetesen a fotók visszakerülnek a tulajdonoshoz az elkészült műalkotással együtt. Érdemes minél jobb felbontású fotót választani a megfelelő minőség elérése érdekében!

Kreatív Ajándék - Portré 5 Kreatív Ajándék - Portré 6 Kreatív Ajándék - Portré 7 Kreatív Ajándék - Portré 8

 

Az árak egy portré arcot foglalnak magukba, de minden további megjelenő arcért csak plusz 1000Ft felárral kell számolni, akármelyik méretnél! Ugyancsak 1000 Ft a felár, ha egész alakos képet szeretnénk.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

További részletek, rajzok a www.sz-portre.com oldalon!
A fotók e-mailben küldhetők. E-mail .

Az portré árak rajznemtől (ceruza, toll, pitt kréta) és mérettől (A1-A5) is függnek. Általánosságban: 2000 - 13000 Ft között. Természetesen lehetőség van egyedi megoldásokra is és ár megegyezés szerint. ennek részletei szintén a fenti oldalon.

Jellemzők

Ami a "Sz"Portré előnye:

  • Nem kell a portré elkészültét mozdulatlanul végigülnie, hisz bármely fotója alkalmas lehet egy portréra
  • Választás szabadsága (méret, eszköz)
  • Pénztárcakímélő árak
  • A rajz árának előre utalásakor a postaköltséget a művész állja

Ajándék hirdetések