Kreatív ajándékok - Portréfestmény ajándékozás

 

Portréfestmények-olajfestmények minden alkalomra! A legszebb születésnapi-esküvői-karácsonyi ajándék!

Ha szeretteit valami egyedi és különleges ajándékkal szeretné meglepni, válassza a valódi klasszikus vagy akár modern stílusú portréfestményeket, grafikákat, olajjal vagy aquarellel készült képeket, legyen az egy régi festményről vagy fotóról való másolat, vagy akár tájkép, csendélet, életkép vagy bibliai tárgyú kép.

 

Kreatív Ajándék - Akt portré Kreatív Ajándék - Anya Gyerekkel Portré Kreatív Ajándék - Egyedi Portré Kreatív Ajándék - Festmény
Kreatív Ajándék - Férfi Potré Kreatív Ajándék - Női Portré Kreatív Ajándék - Tájkép Festmény Kreatív Ajándék - Virágáruslány Festmény

 

Tóth Anikó festő-grafikus ugyanúgy megalkotja Önnek egy barokk festmény másolatát, vagy szeretteinek portréját régi korok környezetébe belehelyezve, vásznon, vagy faroston mint egy egyedi modern festményt vagy grafikát. Ezen kívül természetesen az alkotó saját egyedi alkotásaiból is válogathat.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A festőművész oldala megtalálható a http://www.olajfestmenyajandek.hu hivatkozás alatt. Vásárlással és egyéb kérdéssel kapcsolatban az e-mail címen és a 06-70-543-8027 telefonszámon érdeklődhet.

A festmények ára 20-60 ezer Ft között mozog, a grafikáké 6-15e Ft. Részletekért forduljon a képzőművészhez!

Jellemzők

Amit a képzőművész hirdet oldalán:

  • A szállítási mód rugalmas, megbeszélés szerint (postán, személyesen)
  • A készülő festményekről és munkafázisokról kérhető e-mail-ben fotó

Ajándék hirdetések