Kreatív Ajándékok - Neoprén sörösdoboz/sörösüveg hűtő tok

 

Mi is ez a termék? A hűtő tok neoprén anyagból készül, mely egy közismerten kiváló hőszigetelő anyag. Leggyakrabban ezzel az anyaggal az építőiparban találkozhatunk, illetve a búvárruhák valamint szörfruhák is ebből az anyagból készülnek (Jól mutatja az anyag szigetelő képességét az a tény, hogy pl. búvárok jeges vízben is képesek merülni a neoprén ruhában).

A termék praktikuma is lényegében ebből a tulajdonságból ered. A termék lényege, hogy ez az 5 mm vastag neoprén anyagból készült tok egy mozdulattal ráhúzható bármely gyártó által forgalmazott sörös/üdítős dobozra vagy sörös üvegre, és ilyen módon a doboz vagy üveg tartalma - a hűtőből/fagyasztóból kivéve – akár 3-4-szer hosszabb ideig marad tovább hidegen. Tapasztalatok alapján a dobozok tartalma még 1 óra elteltével is kellemesen hideg marad.

Kreatív Ajándék -Neoprén sörösdoboz/sörösüveg hűtő tok 1 Kreatív Ajándék -Neoprén sörösdoboz/sörösüveg hűtő tok 2 Kreatív Ajándék -Neoprén sörösdoboz/sörösüveg hűtő tok 3 Kreatív Ajándék -Neoprén sörösdoboz/sörösüveg hűtő tok 4

 

Mik az előnyei a terméknek? A terméknek számos előnye van, a teljesség igénye nélkül:

- Könnyen összehajtható, így használat után kis helyen (akár zsebben is) elfér.
- Kiváló reklámhordozó felület, az anyagára bármilyen minta/logó felvihető, így akár egyedivé is tehető.
- Az egyedivé tett hűtő tokok használatával a vendéglátó helyek (pub-ok, éttermek, kocsmák) meg tudják különböztetni magukat a konkurenciától (egyáltalán már azzal is, hogy ilyet használnak a többi vendéglátó hely pedig nem).
- Az egyedivé tett tok kiváló szóróanyag, bármilyen akció, promóció kísérője lehet. - Otthoni használat, illetve kerti party-k esetén is praktikusan használható.
- A hőszigetelő tulajdonsága miatt a meleg dolgokat melegen tartja (pl. cumisüveg).
- A neoprén szigetelő tulajdonsága miatt a tenyér melege nem melegíti fel a doboz tartalmát, és ez megfordítva is igaz, a hideg sör nem hűti a dobozt tartó kezet.
- A nagy színválaszték miatt pl. egy nagyobb társaságban a társaság tagjai nem keverik össze a felbontott dobozokat.

A termék újszerű, jelenleg Magyarországon kereskedelmi forgalomban ilyen még nem létezik. A felhasználási jellege miatt elsősorban a férfiak képezik a termék elsődleges célpiacát, azonban az idő előre haladtával vélelmezhetően minden olyan háztartásban meg fog jelenni, ahol sör szerető családtagok élnek.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

További részletek és információk a forgalmazó oldalán a www.sorsapka.hu webcímen olvashatók.
E-mail : .
Telefon: 30/948-3487

Árak és további hűtőtok típusok, ötletek a fenti weboldalon találhatók. Tájékoztatólag kb. 300-1000 Ft darabáron beszerezhetők a különböző típusok.

Jellemzők

Néhány tudnivaló az ajándéktárgyról:

  • A hűtőtok logózható, így egyedivé tehető
  • Praktikus
  • Sör szerető embereknek kiváló ajándék, garantált siker

Ajándék hirdetések