Kreatív Ajándékok - Kézműves Töklámpák

 

Hangulatos lámpák kabaktökből, minden darab egyedi termék. Természetes alapanyagból készült egyedi tervezésű, kézműves töklámpák. Egyediség, magas fokú kézműves munka, kizárólag természetes alapanyagból. A töklámpák üveggel, gyöngyökkel, üveggolyókkal, madártollakkal, rafiával, kagylókkal, festékkel dekorálva, valamint egyedi gravírozást, tűzfestési technikát is alkalmazva.

 

Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 1 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 2 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 3 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 4

 

Speciális alkalomra ajándékot keres? Különlegességet, ritkaságot keres? A személyes kívánságokat figyelembe véve egy egyedi, egyéni tervezésű kézműves termék juthat birtokunkba. Az ajándékozó megálmodja, az alkotó megvalósítja. Egy értékes egyedi alkotást kap, amely egyéni elképzelése alapján készül: az ajándékozni készülő meghatározza a tök formáját, mintáját, színét, feliratot stb., majd az megvalósításra kerül. Minden az ajándékozó igénye szerint készül. Ez valóban egyedi és kreatív ajándék, amely senkinek sincs. Természetesen már egy kész töklámpa is választható a bőséges kínálatból. Nem csak egy különleges töklámpa tulajdonosa lesz, hanem kap hozzá egyedi tervezésű kovácsoltvas lámpatartót vagy lámpatalpat.

 

Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 5 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 6 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 7 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 8

 

Kiknek ajánlhatók a töklámpák?

 • Igényes lakáskialakítást kedvelőknek
 • Egyedi dísztárgyak gyűjtőinek
 • Lakberendezőknek
 • Romantikus hangulatra vágyóknak

 

Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 9 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 10 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 11 Kreatív Ajándék - Egyedi Töklámpa 12

 

Ahol a természet szépsége, a kézimunka művészete, és a fény ereje találkozik, ott igazi műalkotás születik. Ahogy a kertben lóg a lopótök, mindegyik a természet által a saját, egyedülálló alakjába öntve, így díszít nappalit, hálószobát a lenyűgöző fényjátékával a kézimunka remekműve, az egyedi, különleges töklámpa. Mintha belsejéről visszaáramlana a napfény, amely érlelte, majd szárította a tököt, úgy ragyog a vidám töklámpa varázslatos fénye és kinek misztikus, kinek romantikus hangulatot kelt a szobában. Elkészítése rendkívül munka- és időigényes, de megéri, hiszen egyedülálló műalkotás az eredmény, amely fényes nappal is szép dekoráció, de a sötétben kel igazán életre és mindenkit elvarázsol a csodálatos fényével.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A képzőművész oldala megtalálható a www.toklampa.hu hivatkozás alatt. Vásárlással, szállítással és egyéb kérdéssel kapcsolatban a www.toklampa.hu hivatkozás alatt érdeklődhet.

Az ár a munka- és anyagráfordításból ered, minden darab egyedi termék. Az alkotások ára 16-50ezeer Ft között változik. Részletekért forduljon Serkához!

Jellemzők

Néhány tudnivaló amit a képzőművész hirdet:

 • Kiváló minőség
 • 100%-os művészi kézimunka
 • Természetes alapanyag
 • Egyedi darabok, nincs két egyforma lámpa
 • Csodálatos fényével elvarázsolja otthonát
 • Perfekt ajándék speciális alkalmakra
 • Romantikus hangulatot teremt

Ajándék hirdetések