Különleges ajándék: Axbo alvásciklus ébresztőóra

 

Ajándékozza meg szeretteit a könnyed ébredés élményével! Minden nap!

Bizonyára mindenki örülne egy olyan szerkezetnek, amely segítségével minden nap könnyedén kelne ki az ágyból, frissen, üdén és kipihenten kezdhetné a napot. Az osztrák gyártású Axbo alvásciklus ébresztőórának köszönhetően ez már mindenki számára elérhető. Az óra működési elve, hogy éjjel mindenki alvásciklusokon megy keresztül, miközben a felszínes alvás, a mélyalvás és a REM (Rapid Eye Movement - Gyors szemmozgás) alvás szakaszai váltakoznak. Ez utóbbi során vagyunk a legközelebb az ébrenléthez. A szakaszok időbeli aránya változik az alváscikluson belül a reggel közeledtével.

Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 1 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 2 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 3 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 4

 

Természetes körülmények között, vagyis, ha nem kell adott időpontban felkelnünk egy hagyományos ébresztőóra jelzésére, vagy más külső körülmény miatt, mindig REM szakaszban ébredünk. Ellenben a legtöbbször befejezetlen, megszakított ciklus után, vagyis egy átmeneti szakasz, vagy mélyalvás közben kell kikelnünk az ágyból. Érthető, hogy ebben az esetben miért vagyunk fáradtak, hiszen a szervezetet olyan sokk éri, amilyennel nem is kéne találkoznia, mi több megterhelő számára, főleg ha hetente többször fordul elő.

 

Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 5 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 6 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 7 Különleges Ajándék - Axbo alvásciklus ébresztőóra 8

 

Az Axbo alvásciklus ébresztőóra figyeli és elemzi az alvásciklusok karakterisztikáit, a hozzá tartozó csuklópántban lévő érzékelő segítségével, ami az információáramlást teszi lehetővé. Az óra a beállított ébresztési időpontot megelőző fél órás intervallumon belül kiszámolja, hogy melyik pillanatban a legéberebb használója és így akkor ébreszt, amikor a legoptimálisabb számunkra. A frottír csuklópántot lefekvéskor kell felvenni. A benne lévő érzékelő általi adattovábbítás kizárólag mozgáskor történik, egy egész éjszaka alatt körülbelül 5 másodpercnyi adatátvitelre kerül sor összesen. Mivel egy Axbo ébresztőórához két csuklópánt tartozik, lehetséges, hogy Ön és partnere is egyidőben használja. Amennyiben nem vesszük fel a csuklópántot, az Axbo hagyományos ébresztőóraként funkcionál. Nagy előnye még, hogy, akkumulátorainak köszönhetően áram nélkül is használható. Az ébredéshez természetes hangok egész skálájáról válogathatunk, sőt altató hangok is beállíthatóak, amelyek automatikusan kikapcsolódnak, ha az óra érzékeli, hogy elaludtunk. A különleges és dekoratív formatervezésű óra további hasznos funkciója, hogy USB kábellel PC-re csatlakoztatható és egy analizáló szoftver segítségével Ön tanulmányozhatja alvási szokásait.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

További információért a termékkel és a vásárlással kapcsolatban keresse fel az Axbo hivatalos oldalát a www.axbo.hu linken, vagy az alábbi elérhetőségeinken:
Tel: 061-487-04-10
Fax: 061-487-04-11
E-mail:

A termék ára: 199€-tól.

Jellemzők

Amit az Axbo hirdet termékéről:

  • Az Axbo alvásciklus ébresztőóra többféle színben és különböző méretű karpántokkal kapható.
  • A vásárlás történhet online és személyesen is.
  • Az ország bármely területéről várjuk rendeléseiket.

Ajándék hirdetések