Különleges Ajándékok – Különleges, vicces, érdekes ajándékötlet? EzPontAz!

 

Csempésszen vidámságot a szürke hétköznapokba!
Az EzPontAz webáruházban minden alkalomra talál különleges ajándékot! Az igényes online ajándékboltban biztosan sikerrel jár, akár névnapra, születésnapra, évfordulóra keres szeretteinek, barátainak kedves meglepetést, vagy akár önmagának szerezne vidám perceket. Játékok, meghökkentő konyhai kiegészítők, vicces felszerelések, hasznos és haszontalan, de mindenképp szükséges irodai és otthoni kütyük hada várja, persze szokatlan formában.

Különleges Ajándék - 6 az 1-ben Különleges Ajándék - Béka Különleges Ajándék - Bubi Különleges Ajándék - Cicaleyer
Különleges Ajándék - Cseles biblia Különleges Ajándék - Csokoládés finomságokipohár Különleges Ajándék - Ebbajusz Különleges Ajándék - Kézműves bonbonokFénybefőtt

 

Például a salátaszedő nyuszit formáz, a sajtvágó egérfogóra hajaz, a pizzaszeletelő körfűrész alakú. A laptophoz való hordozó sem táska ám, hanem egy különlegesen bélelt, de kívülről használt borítéknak tűnő polgárpukkasztó tasak. A napelemes robot kitt egyszerre szórakoztatja és tanítja a gyerekeket, a szerelmi zálogokat pedig a felnőttek adhatják egymásnak, kellemes hangulatfények mellett, esetleg kívánság lampionokat küldve az égbolt felé. Mindez, és még nagyon sok minden mást megtalálható, érdemes körülnézni!

Különleges Ajándék - Füles Különleges Ajándék - Kép a falon Különleges Ajándék - Kívánság lampion Különleges Ajándék - Láncosbor
Különleges Ajándék - Laptop Különleges Ajándék - Sörbor Különleges Ajándék - Tokens Különleges Ajándék - Zuhany

 

Minden korosztály számára tartogat meglepetést, fiúknak, lányoknak, tiniknek, felnőtt nőknek és férfiaknak egyaránt. Képekkel, videókkal a lehető legközelebb hozzák a terméket, hogy valóban azt kapja, amit kiválasztott. Jó vásárlást!

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A termékek és részletes leírásuk megtekinthetők, illetve megvásárolhatók a www.ezpontaz.hu weboldalon.
E-mail:
Telefon: +36-30-462-7608 (vevőszolgálat)

Az árak nagyon változók, mivel a választék széles.

 

Jellemzők

Amit az EzPontAz oldal hirdet magáról:

  • Minden megrendeléshez egy Pánik gombot küldenek ajándékba
  • 15.000.- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes házhozszállítás
  • 1 munkanapos szállítás futárszolgálattal (a 13 óráig feladott megrendelésekre)
  • Fizetés előre utalással vagy a futárszolgálatnál készpénzzel

Ajándék hirdetések