Különleges ajándékok - Leánykérési ötletek, tippek, segítségek – Leszel a feleségem.hu

 

A Leszel a feleségem csapata nem mindennapi leánykérős ötletekkel rukkol elő. Szinte biztos, hogy maradandó élményekkel és emlékekkel tér vissza az, akit meglepnek az adott programmal. Nem kell törődnünk a részletekkel, mindent megszerveznek helyettünk és felügyelik a meglepetéseket.

Különleges Ajándék - Leánykérés 1 Különleges Ajándék - Leánykérés 2 Különleges Ajándék - Leánykérés 3 Különleges Ajándék - Leánykérés 4

 

A lehetőségek meglehetősen változatosak. Csak néhány ízelítő az ötletek közül: Leánykérés ejtőernyős tandemugrással fűszerezve; Szeretnek moziba járni? Akkor miért ne kérhetné meg kedvese kezét egy mozielőadáson?; Leánykérés cápák között; Helikopteres városnézés közben leánykérés hatalmas ponyvával a Citadellán; Esti séta a parkban tűzijátékkal és zenekarral; Készítsd el saját kezűleg a karikagyűrűtöket; Igazán romantikus vacsora közben kérd meg kedvesed kezét; Park, vízesés, tavacska, tavirózsák, gyertyák, mécsesek, takaró, pezsgő, romantika, szex; Romantikus vacsora különleges helyszínen - Ajánlatunkban a következő különleges helyszínek szerepelnek: Budapest dombjai, háztetők, tornyok. Ezekről a helyekről különösen szép a panoráma.

Különleges Ajándék - Leánykérés 5 Különleges Ajándék - Leánykérés 6 Különleges Ajándék - Leánykérés 7 Különleges Ajándék - Leánykérés 8

 

A lényeg, hogy minden hölgy örök életre emlékezik arra, miként kérted meg kedvesed, párod kezét. Tehát a lehetőségekhez és képességeidhez mérten tedd a legemlékezetesebbé ezt a pillanatot, mert örökre szól.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A Leszelafeleségem.hu oldalon egyeztethetünk a részletekről és meg is rendelhetjük online a nem mindennapi leánykéréseket a következő linken: www.leszelafelesegem.hu. E-mail: és telefonszám: 0630/476-7201, 061/303-9379.

A csomagok ára bruttó, az ÁFA-t tartalmazza, és a csomagtípustól függ. Néhány 10 ezer Ft-tól 100 ezres nagyságrendig is változhat.

A vásárlás személyesen is megoldható.

Jellemzők

Amit az online shop hirdet magáról:

  • kreatív csapat
  • egyedi leánykérések
  • eddigi NEMek száma nulla
  • gyors kivitelezés
  • hatásos fellépés

Ajándék hirdetések