Különleges Partyzós Ajándékok a PartyFashion-tól

 

A PartyFashion.eu oldalán a legdivatosabb partyruházati termékek (Cipo&Baxx, Hardsoda és Betty Boop) mellett megvásárolhatóak LEDes övek, fényrudak, világító napszemüvegek és equalizeres pólók is.
Az equalizeres pólók grafikus kijelzője a zene ütemére villan fel. A pólóról könnyedén eltávolítható az összes elektromos alkatrész, így nem jelent problémát a mosás sem. A pólók közel 20 féle kijelzővel, és öt méretben (S, M, L, XL, XXL) vásárolhatóak meg.

Különleges Ajándék - Equalizeres Póló 1 Különleges Ajándék - Equalizeres Póló 2 Különleges Ajándék - Equalizeres Póló 3 Különleges Ajándék - Cipo & Baxx Madness Póló

 

A szemüvegben egy beépített speciális világító szál szolgáltatja a fényt, mely egyenletes világítást és magasabb fényerőt biztosít más világító szemüvegeknél.
Több villogási és világítási mód kiválasztására van lehetőség a vezérlőn. A szemüveg lencséje UV szűrő képességgel rendelkezik.

Különleges Ajándék - Cipo & Baxx Rock & Roll Póló Különleges Ajándék - Cipo & Baxx Rock & Roll Póló 2 Különleges Ajándék -Világító Fényrúd Különleges Ajándék -Világítós Napszemüveg

 

A PartyFashion.eu a Cipo and Baxx, Hardsoda és Betty Boop márkák kizárólagos online forgalmazója!
A fenti termékekkel bármilyen alkalom kapcsán meglephetjük szeretteinket.

 

 

 

Elérhetőség és vásárlás

Részletek a equalizeres pólókról és egyéb termékekről a www.partyfashion.eu oldalon. Itt meg is rendelhetők a termékek.

A pólók ára bruttó 8500 Ft és 9000 Ft között mozog függetlenül. A többi termékről a PartyFashion oldalán találhat bővebb információt.

Rendeléshez regisztráció szükséges.

Jellemzők

Amit az online shop hirdet magáról:

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás
  • A rendelés feldolgozását követő 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre a küldemény
  • A fizetés történhet banki átutalással vagy a csomag átvételekor készpénzben
  • Rugalmas csereszavatosság

Ajándék hirdetések