Különleges ajándékok - Plasztikus DESIGN Képek

 

Gyüre László képzőművész kínál széles választékban plasztikus design képeket például otthonokba és irodákba egyaránt. Különleges és egyedi ajándék lehet bárki számára.

A tenger kertje A tó kincse Hasadás Hullám
Izzás Kikelet Kitörés Korall

 

Plasztikus DESIGN képnek nevezik azt a legújabb művészeti irányzatot, amely különleges stílusával és hangulatával a síkszerű képből térbeli képeket varázsol. Így egy csodálatos vizuális élménnyel, látvánnyal ajándékoz meg mindenkit. Minden kép egyedi témájú műalkotás, amelyhez hasonló képekkel nem találkozhat a tulajdonosa, és sehol máshol nem juthat hozzá ilyen ajándéktárgyhoz. A plasztikus DESIGN kép több mint kép, mivel domborműszerűségével, egyedi formaalakításával és különleges technikájával a legújabb trendi lakásdekorációként is megállja a helyét.

Lila Mars Ösvény Remény
Sziget Tenger virága Természet színe Vihar

 

Ez a stílus azoknak az érdeklődését keltette fel eddig is, akik önmagukkal szemben igényesek. Hajlandóak áldozni a művészi értékű lakás-kiegészítőkkel berendezett otthonra. A plasztikus DESIGN képek üzenete Gyüre László szerint világos: különleges, exkluzív művészi alkotással díszíteni a lakást. Egy olyan képpel, amely tulajdonosának az eleganciát sugározza, vendégeiből pedig a kíváncsiságot váltja ki.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A képzőművész oldala megtalálható a www.gyure.net hivatkozás alatt. Vásárlással és egyéb kérdéssel kapcsolatban a www.gyure.net/kapcsolat.htm alatt érdeklődhet. Az alkotások ára 30-90 ezer Ft körül van. Részletekért forduljon a képzőművészhez!

Jellemzők

Amit a tulajdonos hirdet az oldalán:

  • 100% pénzvisszafizetési garancia
  • Ingyenes házhozszállítás Budapest területén
  • Előzetes látványterv készítése

Ajándék hirdetések